Kampanja on päättynyt

KFC:n ja PUBG:n yhteistyö on täällä: Valmistaudu kokemukseen konsolilla, PC:llä tai mobiililaitteellasi.

30.10.2023

KFC on valmis viemään pelikokemuksesi seuraavalle tasolle, ja Finger Lickin’ Good!

Olemme innoissamme ilmoittaessamme jännittävästä yhteistyöstä KFC:n ja PUBG Corporationin välillä, tarjoten sinulle ainutlaatuista pelihetkiä. Jos olet valmis parantamaan pelikokemustasi, jatka lukemista!

Pelaa KFC:n ja PUBG:n kanssa

Kuvittele tämä: Nautit suosikkiruoastasi KFC:ltä, ja ikään kuin se ei olisi tarpeeksi, sinulla on mahdollisuus sukeltaa PlayerUnknown’s Battlegroundsin (PUBG) jännittävään maailmaan saaden eksklusiivista loottia, joka on inspiroitunut KFC:stä.

Kuinka Osallistua

Osallistuminen ei voisi olla helpompaa. 30. lokakuuta ja 26. marraskuuta välisenä aikana voit päästä mukaan toimintaan seuraavasti:

Osta Gamer Combo: Hanki ainutlaatuinen Gamer Combo, joka on suunniteltu kaikille gamereille.

Tämä combo sisältää mehukkaan tuplajuustohampurilaisen, keskikokoisen annoksen kuuluisaa Popcorn Chickeniamme, keskikokoiset ranskalaiset sekä keskikokoisen juoman.

Se on täydellinen polttoaine peliseikkailuihisi.

Avaa Loottisi: Gamer Combosta löydät lunastuskortin, jossa on uniikki koodi.

Lunasta ja Pelaa: Vieraile PUBG-alustalla ja käytä korttisi ainutlaatuinen koodi, jotta voit avata eksklusiivisen lootin PUBG:ssä. (www.kfcxpubg.com)

Kuvittele hahmosi pukeutuneena KFC:ltä inspiroituihin varusteisiin sukeltaessasi taisteluun!

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan

Älä jää paitsi tästä uskomattomasta mahdollisuudesta yhdistää rakkautesi KFC:hen ja PUBG:hen. Kampanja-aika on 30. lokakuuta ja 26. marraskuuta välillä,

joten merkitse kalenteriisi ja valmistaudu aloittamaan huippuluokan pelaaminen yhdistettynä KFC:n mehukkaisiin tuotteisiin.

Ota voitto KFC:n ja PUBG:n kanssa

KFC ja PUBG yhdistävät voimansa uudelleen määrittääkseen pelikokemuksesi. On aika ladata KFC:n vastustamattomilla mauilla, lunastaa eksklusiivinen lootti ja sukeltaa täysillä PUBG:n taisteluihin.

Voitto ei koskaan ole maistunut näin hyvältä!

Pysy kuulolla tulossa on lisää päivityksiä, tarjouksia ja yllätyksiä, kun KFC ja PUBG jatkavat tätä jännittävää yhteistyötä. Paranna peliäsi ja tyydytä nälkäsi everstin Sandersin ja PUBG:n kanssa!

Kampanja on päättynyt