Veggie uutuudet

12.09.2022

Mikä on Veggie?

KFC:n legendaarinen maku, jota asiakkaat rakastavat, joka löytyy nyt myös lihattomana versiona. Tarjoamme valikoiman Veggie tuotteita, jotka ovat tehty Veggie Stripseistä: Veggie Twister, Veggie Strips (3 kpl & 6kpl) sekä Veggie Burgeri. Veggie-tuotteet eivät sovellu vegaaneille sillä ne sisältävät maitoa sekä kananmunaa. Veggie Stripsit on valmistettu mykoproteiinistä, joka on peräisin fermentoiduista sienistä. Pidämme huolen Veggie-tuotteiden valmistuksessa, etteivät ne ole kosketuksessa ei-kasvistuotteiden kanssa.

Mitä in mycoproteiini?

Sienistä saatu proteiini, joka on 100 % lihaton.

Mikä on kasvisruoan ja vegaanisen ruoan ero?

Kasvisruokavalio perustuu pääosin kasviperäiseen ruokavalioon, jota joskus täydennetään maitotuotteilla, kananmunalla ja hunajalla. Lihan ja kalan sekä niistä valmistettujen tuotteiden käyttöä vältetään. Vegaaninen elämäntapa perustuu kasviperäiseen ruokavalioon ja sulkee pois kaikki eläinperäiset ruoat, mukaan lukien maitotuotteet, munat, hunaja ja niistä tehdyt tuotteet, kuten juusto.

Onko KFC Veggie kasvisruokaa?

KFC:n kasvis-reseptimme on lihaton. Se voi kuitenkin joutua kosketuksiin siipikarjanlihamme kanssa suuresta huolellisuudesta huolimatta. Kasvis vaihtoehdoissamme käytämme vain kasvistuotteita, jotka perustuvat fermentoituihin sieniin, maitoon ja kananmunaan. Kasvis vaihtoehtoja valmistellessamme huolehdimme siitä, että ne erotetaan tiukasti muista kuin kasvistuotteista. Huolimatta suurimmasta mahdollisesta huolellisuudesta, siipikarjanlihaa saattaa esiintyä valmistuksen aikana.

Onko KFC Veggie vegaaneille sopivaa?

Tuotteemme eivät ole vegaanisia, mutta lihattomia sillä tuotteet sisältävät maitoa sekä kananmunaa.

Maistuuko Veggie KFC:lta?

Veggie KFC leivitetään salaisen alkuperäisen KFC-reseptimme mukaan – joten saat legendaarisen alkuperäisen maun, mutta ilman siipikarjanlihaa.

Miksi Veggie?

Uskomme, että kaikkien pitäisi voida nauttia KFC:n legendaarisesta mausta. Myös ne, jotka eivät syö kanaa, mutta joilla on halu syödä KFC:n ruokaa. KFC on kaikille.

Sopiiko Veggie tuotteet kasvisruokailijoille vai vegaaneille?

Kasvistuotteemme eivät sisällä lihaa, mutta ne sisältävät maitoa ja kananmunaa. Kasvistuotteitamme valmistellessa varmistamme, että ne erotetaan tiukasti ei-kasvistuotteista. Huolimatta äärimmäisestä varovaisuudesta, siipikarjanlihaa saattaa esiintyä valmistuksen aikana. Annamme vieraillemme päättää, sopiiko se heille.

Sisältääkö Veggie-tuotteet allergeenejä tai onko niissä gluteenia?

Kasvistuotteemme sisältävät maitoa, kananmunaa ja vehnää, joten ne eivät valitettavasti ole gluteenittomia. Suosittelemme vieraita aina ottamaan huomioon omat mahdolliset rajoitteet ruokavaliossa sillä, KFC ei ota vastuuta asiakkaiden allergioista ravintoloissamme tarjottavalle ruoalle.

Kuinka varmistamme ettei Veggie tuotteet ole kosketuksessa lihan kanssa?

Kasvis-KFC-reseptimme on lihaton. Käytämme kasvistarjouksissamme vain fermentoituihin sieniin, maitoon ja kananmunaan perustuvia kasvistuotteita. Paistamme kasvistuotteemme erillään siipikarjanlihasta ja käytämme erillisiä rasvakeittimiä. Siitä huolimatta, huolimatta suuresta huolellisuudesta valmistuksen aikana, kosketusta siipikarjanlihan kanssa voi tapahtua.

Mitä muuta kasvisruokapainoitteisia tuotteita KFC:lla on?

Esimerkiksi pirtelömme, ranskalaiset, sämpylät, KFC-salaatti… ja tietysti kasvis stripsimme. Nämä tuotteet ovat reseptinsä mukaan lihattomia. Huolimatta äärimmäisestä varovaisuudesta, siipikarjanlihaa saattaa esiintyä valmistuksen aikana.